MIT campus

More
12 years 10 months ago #4599 by Nyarlathotep
Replied by Nyarlathotep on topic MIT campus
-"Ha ez is valami vicc akar lenni, Severin..." mondja Sybil amikor bemutatkozol.
-"Nem, Sybil, ez nem az, úgyhogy jobb volna, ha oda is figyelnél egy kicsit."

-"Jó zsaru, rossz zsaru? Azt mindig is gondoltam, hogy nem vagy egyenes, de ezt azért messze nem gondoltam volna, te alattomos..." pattan föl Sybil körülbelül úgy, mintha most vette volna észre, hogy egy hangyaboly tetején foglalt helyet. Bal keze szinte követhetetlenül gyors bonyolult mozdulatsorba kezd, amikb?l egyet se nagyon ismersz föl. Még azt sem mondhatod, hogy agresszív volna, hisz egy támadó mozdulat sincs közte, csak néhány jel. Olyasmi, mint egy nagyon bonyolult jelbeszéd.
-"Elhallgass, a fene vinne el!" emeli föl Keisinger is a bal kezét, bár inkább tiltólag, mint támadó mozdulattal. "El?ször is ez a jó zsaru rossz zsaru marhaság rohadtul nem az én ötletem. Ugye Aika?"

-"Nem beszéltük meg, így nem is játszom ezt a hülye játékot. Így legalábbis nem. Megmondtam, hogy ha neked kell mert el akarod kapni az anyósát, akkor csinálj amit akarsz. Viszont valami másra is tettem egy javaslatot. EZt is csak te tudod mérlegelni."

-"Igen, Sybil, röviden és vel?sen sz@rban vagy. Igen az anyósod miatt. Most pedig ülj le és hallgasd végig, azt a varázslatot meg nehogy befejezd, mert efölött nincs nagyobb irányításom, mint neked és igen valószín?, hogy az els? rossz lépésednél elásnak. Én biztosan, nem és ha befejezed Aika sem valószín?, hogy egy héten belül alkalmas lesz erre, de a rangja valós és ez azt is jelenti, hogy kétszer annyi emberanyag áll a rendelkezésére, mint amennyit el tudsz képzelni. Szóval ülj szépen vissza, hallgasd végig és m?ködj együtt, mert többet nem tudok érted úgy tenni, hogy a házasságom ne menjen rá." magyarázza el a helyzetet, mire Sybil pár árnyalattal halványabban ül vissza.

-"Nem hiszem, hogy bármilyen számlázási anomáliát is találna a bolt m?ködésénél. Ki lehet próbálni, minden tökéletesen m?ködik. Az összes eltérés az annyi amíg minden átér, de nem hiszem hogy az hosszabb id?be telne, mint a rendes adatföldolgozás, és egyébként is, az id? is benne van egy ilyen adatcsomagban, ha jól tudom, de a technika nem az én asztalom." magyarázza el neked a dolgot a számlázással kapcsolatban. Azt ugyan kétled, hogy ez tényleg m?ködne, mert egyszer?en lehetetlennek t?nik, hacsak nem oldották meg valahogyan.

-"Igen, az ilyen összekötés természetesen lehetséges, f?leg ha valaki biztosra is megy, nem igaz? Ahogyan a tiszta ember mellé is kerülhet kokain. Ebben az esetben még rosszabb a dolog, mintha drogozna, mert akkor fogyasztó, így meg biztosan árus. Igen, ismerem a módszert. Kimondottan szerettem a krimit."

-"A férjem anyjának az adományozási szokásait egyáltalán nem ismerem, de hogy ilyen terrorszervezeteknek biztosan nem adna egy vasat sem az bizonyos. Ha jól tudom szerinte ezek bolondok, rájuk pedig nem veszteget egy fityinget sem. Annál sokkal sz?kmarkúbb. Az biztos, hogy szerinte ez egy átok, ezt hallottam már t?le, ahogy azt is, hogy a vére túl er?s ahhoz, hogy a gép szerint embernek számítson, de az alakja igazi. Én nem tudom. Mármint m?téten nem volt és határozottan embernek t?nik, de vele kapcsolatban nem tudok túl sokat. Nem velünk él és most nincs is itt."

-"Millicent? De Millicent már nem is tanul és sosem járt az MIT&T-re. Kereskedelmi f?iskolát végzett. A bolt, azt mondta, hogy csak gyakorlatra kell, mert másutt akar dolgozni. Nem gondolod, Severin, hogy ez egy kicsit kés??"
-"Ugyan, Sybil, tanulni sosem kés?."
-"Az életben nem vennék oda föl..."
-"Biztos? Eddig nem nagyon mondtak nekem ellent. Szerintem ebben az esetben se nagyon mondanának semmit."
-"Én nem fogok ellenállni, de ti fogjátok mindezt elmondani neki. A szellemekkel kapcsolatban pedig nem tudok semmit sem csinálni. Nincs hatalmam fölöttük és rám nem is hallgatnak. Nem tudom, hogyan kell ezeket hívni, nem tudom megidézni ?ket és meg sem tudom ?ket kötni. A férjemmel kell beszélni err?l."

[A detektor közöl veled vagy harmincezer féle éterolajat, szépen izomerekre lebontva, hogy melyik melyik vegyszercsaládba tartozik, ami minek a kivonata, vagy mellékterméke, de semmi olyasmi nincs közöttük ami egyáltalán a controlled substance kategóriába esne. Valamiért viszont a szignál nagyon gyenge. Elvileg egy kutyának is nagyon nehezére esne kiszagolni azt, amit te az orroddal érzel, a gép viszont nem igazán akarja érzékelni. Radioaktivitást, ózont és ilyesmit nem érzel, de a gép sem detektálja, csak a jel gyenge.]

~~~

-"Oké, ehetünk valamit, de tényleg csak pár falatot. Nem a gyomrommal akarom magam lefoglalni akkor amikor már két hete elkéstem azzal amit pár perc alatt kell megálmodnom úgy, hogy ilyesmivel az elmúlt évek alatt nem nagyon foglalkoztam és ilyesmit soha nem is olvastam. Viszont annyit azért kérnék hogy el?bb azért hagy rakjak össze valamit, tudod vázlatnak. Hogyha nincs egy szilárd egybefügg? alap, akkor az egész nem fog megállni."

Csapat riadó!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 10 months ago #4600 by TheElf
Replied by TheElf on topic MIT campus
- Kedves Sybil. Az ilyen számlázáshoz a pénztárgépben kell, hogy legyen az elektronikus egység, és kétirányú kapcsolat a blokk elkészítésekor és a RASZ leolvasásánál is. És ezt a szabványos egységnek kell fenntartania. Ami elektronikus. Én elhiszem, hogy emulálják. De azt is tudom, hogy innen már a teljes nyilvántartás hamisnak számít. És ne feledje, a szervezetnek nem kell [i:2png04js]közvetlenül adni pénzt.[/i:2png04js] Elég csak olyan hitközségbe tartozni ami összedogozik ezekkel, és a templomban amikor mindenki rak a perselybe valamit, 0,2 nuyent átadni. Lehet?leg lenyomozhatóan, hogy arra legyen tanú, hogy adakoznak. De arról ne legyen információ, hogy mennyit. Nos ellen?rizhetetlen, eltitkolt jövedelmek, amik nem tiszta ügyb?l származnak, ellen?rizhetetlen, pénzmosás szagú m?ködés esetén tudja, hogy hogyan látszik ez.

- De rendben. Millicent dolgozhat együtt velünk más területen. De nem szeretném, ha az derülne ki, hogy toxikus. És azt sem, ha ilyesmi befolyás alatt állna. Ugyanis, ha hiszi ha nem, a történet amit elmondtam els?sorban a vége miatt érdekes. Ha az önök szelleme, m?ködése egyértelm?en [i:2png04js]veszélyt jelent[/i:2png04js], és a kedves anyós gy?lölete okán toxikus természet? is, akkor felmerül a kérdés, hogy mit [i:2png04js]kell[/i:2png04js] tennünk. Nem azért mert én akarom. Hanem azért, mert egy nyilvánvaló és toxikus veszélyforrás esetén minden eszközzel fel kell lépni. És ezek amiket mondok nem arról szólnak, hogy [i:2png04js]mi kell az én meggy?zésemhez.[/i:2png04js] A szellem kapcsán az eddig gyanú, a problémák adottak a jelentésemben. Ahhoz, hogy [i:2png04js]ne induljon be a gépezet[/i:2png04js], els?sorban az kell, hogy én is meg tudjam gy?zni a feletteseimet, hogy [i:2png04js]önöket nem kell megfogni.[/i:2png04js] És úgy, hogy ne merüljön fel a politikai ellenfeleikben sem a részrehajlás gyanúja, mert az derüljön ki, hogy a legszigorúbb és legalaposabb körültekintéssel járok el.

~~~~

- Rendben. De ha tudunk valamiben segíteni, akkor szólj. Oké?

Gina ennek kapcsán úgy dönt, hogy könnyen megoldja azt, hogy ne legyen gond.

A recept igazán egyszer?

Van remek mini pizzája, amit a csomag melegen is tart egy ideig, és pillanatok alatt készen is van, ez pedig azért jó, mert munka, rajzolás, gondolkodás mellett is lehet "nassolni", ideális esetben nem annyit éve, hogy az megterhel? legyen. Ezt egészíti ki ugyanennek a "desszert változata", édes gyömölcsös minipizzaként. Szintén katonai csomaghoz való forró kakaó, h?tött shake, és fagyi (ha kibontod akkor h?ti le magát jóra). Ami civil dolog az pár féle prémium csokoládé.

More
12 years 10 months ago #4601 by Nyarlathotep
-"Mondtam, hogy nem tudom, hogy hogyan m?ködik, de m?ködik. Ugyan nincs Mátrix kapcsolatom innen, amikor vásárolni megyek, nem viszek magammal ilyesmit, de le tudom kérni a listát és meg tudom mutatni. Ki is lehet próbálni, azonnal megjelenik. Akár Millie-nek is oda tudok szólni, hogy üssön be valamit ellen?rzéshez. De akár el lehet oda küldeni valakit akinek ismert a RASZ kódja. Tudom, hogy m?ködni fog. A férjem hónapokat szenvedett vele amíg megcsinálta."

-"Nem tudom, hogy ki az, aki ilyen messzire elmegy, csak hogy befeketítsen bennünket,de ismerve az anyósom és Severin közötti ellentétet, nem kell túl nagy ész ahhoz, hogy legalább sejtésem legyen. Azt ugyan nem gondoltam volna, hogy összefog a hatósággal és inkább besúgónak áll, amikor ha jól tudom nálunk volt azért gondja velük és világ életében utálta a zsarukat. Ha jól tudom még odahaza is akadt velük valami gondja. Azt ugyan nem tudom, hogy hogyan oldotta meg..."

-"Igen egyszer?en, Sybil. Besoroztak. Mármint katonának."
-"Értem... Mindenesetre ha jól tudom Svájcba valamiért még mindig nem mehetsz..."
-"Ez így van, de ez nem Svájc. Ennek egyébként nem tudom mi köze hozzá."
-"Lehet, hogy nem az, de eddig csak bajod volt a zsarukkal, most meg kezet fogsz velük... Igen utálhatsz minket, ha ezért akár velük is..."

-"Mondtam, hogy a szellemekkel kapcsolatban bármifélék is legyenek nem tudok semmit sem tenni. Én viszont nem vagyok toxikus sámán. Még csak sámán sem vagyok, de még idolator [bálványimádó, katolikusok szokták ezt a becsmérl? szót használni az idolkövet? sámánokra, nála ez valószín?leg csak megragadt kifejezés lehet] sem, ahogy Millicent sem foglalkozik ezekkel a tanokkal. Egyébként sem tudna a légynek se ártani."

~~~

-"Gondolhattam volna..." mondja Amy kicsit fejcsóválva. "I'm in the army now." teszi még hozzá, utalva ezzel a '81-es Status Quo dalra [In the army now].
-"Azt ugye tudod, hogy az MRE harci szituációkra lett összeállítva, így amikor nem harcolsz akkor nem jó? Most mondjuk jó lesz, de azért remélem te se mindig ezt eszed. Hacsak nem külön állíttattátok össze nyugodt helyzetre."

Csapat riadó!

More
12 years 10 months ago #4602 by TheElf
- Sybil. Mint mondtam, sokmindent megoldhatott a férje ura, de ami ott van az nem a szabványos eszköz lesz. Mert az elektronika még mindig nem m?ködik, és még mindig certified credstickkel fizetnek. Szóval pech. De mint mondtam nem kellett sokat befeketíteni. A történet egyszer? kedves Sybil, ha hiszi, ha nem. A napokban besugárzott háztömb kapcsán akik sugárfert?zést kaptak azok joggal várják el, hogy utánanézzünk a sugárzó szellemnek vagy paralénynek. De nem csak mi nézünk utána, hanem az összes hétköznapi horrorra éhes firkász is. És könnyen lehet, hogy a megfejtés benne lesz a holnapi lapokban. Igen, hogy önöknek vannak ilyen szellemei. És igen, hogy a személyiségünket meghatározó információ a lélek maga. Hogy miért fontos ez a kérdés? Az önök kis játékszere a túlzásokat, még nagyobb szenzációt keres? sajtóban bizonyára egy szörny? lélekfaló radioaktív démon lesz, önök pedig a kontinens legsötétebb démonimádói. A gy?löletr?l szóló adatot összeszedik ?k is.

- És tudja mit kedves Sybil. Ha megkérdezik, akkor mivel nem ismerem a szellemet sem meger?síteni sem megcáfolni nem tudom a vádakat. Ha rákérdeznek bármely kapcsolatra, sem meger?síteni sem megcáfolni nem tudom. Azaz nem kell nekem befeketíteni önöket senki el?tt. Voltak olyan kedvesek és megtették maguk is. Ez ilyen egyszer?. Mert amíg sem meger?síteni sem megcáfolni nem tudom, addig a legsötétebb feltételezés terjed és a nép számára az lesz az igazság. A politika számára az lesz az igazság. A városban mindenki err?l beszélhet, de ha önök ellen nem teszünk valamit látványosan... Nos akkor minden feketemágus azt fogja hinni Bostonban szabad a pálya, a tovább er?söd? háttérzaj pedig könnyen egy új Chichagohoz vezet. Ön szerint ebben a helyzetben, az elfogató parancs, az ítélet, a hosszabb ideig való kísérletek ígérete mit jelent? Nem. Nem azt, hogy olyan rosszak lennénk. Azt jelenti kedves Sybil, hogy bár a feletteseim t?zparancsot várnának el, én mégis csak elfogatóparancsot adnék ki. Hogy a lánya túlélje. És bizony elég gyorsnak kellene lennem, hogy a feljebb jöv? egyértelm? parancsot megel?zzem.

- Szóval ennyit a vádaskodásáról az én kedves Severin barátommal szemben.

- De kedves Sybil. Azért akad ennek kapcsán még két dolog amit tudnia kell. Remélem egyikkel sem bántom meg.

- Az egyik az, hogy Severin van annyira intelligens, hogy különbséget tudjon különböztetni a rend?rtiszti f?iskola motorosjár?r szakát elvégz? fontoskodó suhancok között, akiknek egyetlen feladata, hogy megteremtsék a rend?ri jelenlét illúzióját azzal, hogy oly sokszor feleslegesen vegzálnak embereket, azoktól akiknek az a feladata, hogy ne legyen egy új Chicago. És ha valós veszélyek kapcsán együtt dolgozunk, együtt kutatunk, hatósági személy létemre együtt oktatok, akkor ezt a jó viszonyt kollegiális viszony is meger?síti. Amit önnek elmondott Severin. Így azt hiszem hülyeség a rend?rökkel való viszonyát emlegetni.

- De van egy másik szempont. Nem tudom, hogy észrevette-e. De a sportesemények el?tt a punk szurkolók összeverésével foglalkozó gyorsreagálású marhák nem sok esztétikai élményt nyújtanak. Severin viszont, bár h?séges a feleségével, remek szépérzékkel rendelkezik, és ha valami szépet és értékeset lát, az megörvendezteti a szívét. Nos ezért szereti magát csinos n?kkel körülvenni és ragaszkodik az arra érdemesek társaságához. Nos amint látja, bár akadnak olyan testrészeim amit a szleng id?nként lökhárítónak, vagy ütési páncélzatnak gúnyol, azok funkciója, és az azok által nyújtott esztétikai értékek eltérnek. Még akkor is, ha véletlenül nem egy étteremben, hanem egy aquaparkban találkoznánk, mert kíváncsi vagyok rá, hogy Severin tényleg képes lenne-e talárban beugrani egy medencébe. A jobb kérdés az, hogy az ön által elvárt és mutatott hatóságellenességen kívül még hány más oka van, hogy ön nem része a társaságunknak.

- Tudom kedves. Aki vékonyabb az akkor is botsáska, ha izmos is, és a kell? helyeken ki van párnázva. Ha pedig a megfelel? adottságok jutnak el?bb eszedbe, akkor a párnázottság bizonyára dagadtságot jelent, akinek a kerülete mellben a legnagyobb az meg ugye a tehén így biztos nem a te tökéletes alakod a különbségtétel alapja. Pláne nem egy dagadt botsáska tehénnel szemben, ugye?

Itt egy kicsit Severinre pillantva.

- Severin te meg ne nevess - Vetem közbe, hiszen igyekszem egy kicsit úgy felépíteni a dolgot, hogy üssön is, de azért legyen benne a kell? mérték? irónia, humor, ami inkább nevetésre hallgat. A felszólítás célja is az, hogy Severint közelebb vigyem a nevetéshez, inkább a helyzet humoros oldalának a fokozása. Ha röhög, röhög, ha nem röhög az se baj, csak látsszon közeledik hozzá.

- Csak azért megjegyezném, hogy Severin is pontosan tudja, hogy a szépség [i:rzsez5xa]miért[/i:rzsez5xa] fakad belülr?l. A harmónia csak része a válasznak, mint a stílus és a megjelenésünk tudatos formálása is. A lényeg az, hogy mindez milyen személyiséget tükröz. És kedves Sybil, ön most annak ellenére szurkál, elgondolkodott egy varázslaton, és még pár dolgon, hogy tudja Severin csak jót tett ez ügyben azzal, hogy beleszólt az ügyben. És ön az én részvételemmel is jól járt. Dühöng, szurkál, nem gondolkodik. S ha már ez adott, akkor kell magyarázat mi nem tetszik ebbe, és erre jön a különlegesnek beállított gót "stílus". De hallottam ezt-azt a Minával való viszonyáról. Aki mellesleg valóban különleges, és valóban sok dologban tud remek partnere lenni Severinnek.

- És nem azt mondom, hogy Ön nem tudna. Bizonyára ön is tehetséges. Csak nem mindegy, hova pozicionálja magát.

- Mellesleg egy valamire való n? felismeri mi van Severin kedvessége mögött. A jó társaság, az inspiráció mindenkinek segít. Severin meg h?séges a feleségéhez, de mégis tudja szép n?k között, jó hangulatban jobban megy neki a munka, és jobban jönnek az ötletek. És ebbe a legtöbb n? nem is fog mást belelátni, és gyakorlatilag Severin a hölgykoszorú tagjait elhívhatja családi ünnepekre is, nem mérgezné meg semmilyen féltékenység a leveg?t. A legnagyobb gondunk az lenne, hogy vajon hogyan lehet megmondani, hogy a kényes japán ízlésnek túl édes Mina egy-egy hagyományos német süteménye. Vagy azt, hogy egy pszichados kevesebbet mozog mint a többi katona, és a fogyókúrája miatt nem kéri a második adagot a fenséges sült csülökb?l.

- Úgy gondolja, hogy a kedves férje nem veszi észre ezt az irigységet, a féltékenykedést a régi kapcsolat körül? Úgy gondolja, hogy mindezt nem szúrja ki az anyós? Vagy, hogy nem zavarja ?ket, hogy önnek még mindig egy régi kapcsolat a fontos? Hogy ez nem tesz hozzá az ottani gy?lölködéshez, vagy nem tesz hozzá a háttérzajhoz? Esetleg, hogy az angol kollégák kérdésénél az anyósa, nem azt mondaná, hogy az ön elátkozott parázna, házasságon kívüli kapcsolata lehet a ház körüli háttérzaj oka, hiszen ön hozta be az ördögimádás légkörét a házba? Esetleg még egy együttes ügyét is el?véve. Úgy gondolja a kedves család nem önt, és ezzel a lányát feketítené be? Vagy azt, hogy ne lenne rá hihet? magyarázatuk? Úgy gondolja, hogy a gy?lölködés légköre, a korábban mutatott agresszivitás mellett a hatóságok figyelni fognak az önmeghatározás olyan finomságaira, hogy valaki nem toxikus sámánnak vallja magát, hanem a "sátáni halálkultusz ?si hatalmának vámpírmágikus prófétájának" vagy esetleg gót halottkirályn?nek. Nem nyert.

- Ellenben, ha ezt a pózt a saját tehetségére cserélné le, megtalálná a saját tehetségére, személyiségére épít? stílusát, nem akarna sötét lenni, nem rángatná ennyi rossz dologba bele a lányát, igazán értékes lenne mindenki számára, és ezekre az értékekre építve b?ven meg tudna tartani mindent, és mindenkit aki valóban fontos az ön számára. Csak merni kell többnek lenni. Merni kell jónak lenni. És el kell ismerni azt, hogy a gy?lölköd?, irigy és el?ítéletes vénasszony sem cool, hanem a gonoszsága miatt szánalmas. Mert aki nem értékesnek pozicionálja magát, elkeseredett harcot vív félténységében, abban más sem az értéket, hanem a elkeseredettséget látja meg, ennél rosszabb ajánlólevél pedig nincs. És sajnos ez könnyen lehúz egy társaságot.

- A szépség alapja a harmónia is. De ehhez az is kell, hogy bízzunk abban, hogy [i:rzsez5xa]értékesek vagyunk[/i:rzsez5xa], és merjünk annak látszani akik vagyunk. A felvett "éppen a sötét a men?", az "éppen a punk a men?", stb. stílus helyett lehet önmagunk lenni. Severin és Mina kapcsolata nem csak azért érdekes, mert amíg ön a törvénnyel viaskodott, addig jöttek össze. Bizonyára ezért sem szereti ön a rend?röket. Hanem egy kicsit más miatt érdekes. És ha ezt megérti, talán jópár érzelme is változni fog. Ha pedig nem a harag, és a féltékenység mérgezi a légkört az önnek is jobb lesz. Mi a fontos különbség? Az, hogy Severin feln?tt.

- Feln?tt. És pontosan ezt látom a fiában is. Ugye ön is ismeri Otto-t. Pontosan tudja, hogy ?t is mindenbe beleviszik a haverok, mert bizonyítani akar, megvan a punk stílusa, megvan sokminden. De azt is tudom, hogy Otto szerencsés, mert kifogott egy Miyazaki Azumi névre hallgató leányzót, és így hamar rájön, hogy nem kell "minden havert túllicitálni" ahhoz, hogy legyen valaki. Nem kell túlzásba víve punknak lenni. És a póz helyett egyre jobban el?kerül az érték. Valahogy Severin akit régen sok helyr?l kitiltottak is úgy lett az egyik legbefolyásosabb professzor és számos tudományos díj esélyese, hogy volt aki megtanította nem a túlzások, a felvett pózok, hanem a saját egyéni értékek tesznek minket naggyá. Ez az amit számára Mina, a fia számára Azumi hoz el. És bár azt mondja, sok dologban nem tetszik neki Azumi mint egy leend? Keisinger, ha magába néz pontosan tudja, hogy ez a legfontosabb érték egy leend? Keisinger feleségben, és azt is, Azumi és Otto egymásnak kell, hogy megfeleljenek. Hiba lenne akár az "?sökhöz is alkalmazkodni". De hiba lenne egy idegen stílushoz, sok rossz elváráshoz alkalmazkodni, jobb dolog önmagunk lenni, mint túlzásba esve követni egy mintát, aminek akár veszélyei is lehetnek.

- Ahogy Severin feln?tt Mina mellett, és ahogy Otto is fel fog n?ni Azumi mellett, úgy bizony nem ártana azt mondani "feln?ttem, megvan az értékrendem" és nem egy féltékeny gót cicaként gondolkodom, aki szerint cool dolog az ?si feketemágus anyós. Mert az nem cool, hanem veszélyes és gáz. Szerintem nem az történt, hogy a balhé alatt Severin összefutott Minával aki gaz módon elcsábította. Szerintem az történt, hogy Severin számára már ideje volt feln?ni, kereste is a lehet?ségeket, de a felel?tlen gót lány, a féltékenységével sem feln?ni nem segítette, de a feln?ttséghez vezet? társaságba sem engedte. Így pedig biztos volt, hogy vagy az id? vezet a váltáshoz, vagy az alkalom. Hanem a megfelel? alkalom kapcsán a nemesi körben mindig ott lév? megfelel? társak közül Severin választott egyet. És nem is rosszul. Ha pedig Ön szereti Severint, akkor értenie kell miért volt fontos neki feln?ni, elhagyni az önpusztító dolgot, és örül a boldogságának. Ha csak birtokolni, és sokszor ezzel bántani akarta, nem zavarta a rá leselked? veszély, akkor persze a féltékenység logikus. Én is így éreznék ebben a helyzetben. Ha viszont ön is feln?, és tudja így a féltékenységet félre téve elengedni, akkor könnyebben tud barátként, társként is a környezetében is maradni, de önmaga számára is megtalálhatja a jó társaságot. Csakhogy er?vel senkit sem lehet felnövésére kényszeríteni.

- Nos, ha egy csepp jót akar a lányának megérti: Ezért is fontos, hogy ? a lehet? leghamarabb kijusson ebb?l a közegb?l. Hogyha a kedves családja ismét célpontot csinál önmagából, akkor ne rántsák magukkal Millicentet aki [i:rzsez5xa]még[/i:rzsez5xa] nem tehet semmir?l, de az otthoni hangulat, a háttérzaj ?t is formálja. Valóban. Els?sorban a kurzust javaslom, hogy tanulhasson is. De ha azt mondja, inkább vigyázzon rá bármely más ügynök, vagy bármely más projektünk környékén vigyázzunk rá mi, nyitottak vagyunk sok más megoldásra. De Millicentnek [i:rzsez5xa]szüksége is van[/i:rzsez5xa] az otthoninál barátságosabb környezetre. Én olyat keresnék neki aki az eddigi veszélyes dolgokból kirángatja. Mint Severint Mina, vagy mint Ottot Azumi. Ez lehet Azumi, lehet Severin, lehetek én.

- És tudja miért fontos ez a beszélgetés? Mert ismerem annyira az emberi lélek m?ködését, hogy tudjam, ha baj van akkor ott lesz a düh, a tagadás, és sok más fázis. A jó zsaru - rossz zsaru célja sem a kényszer már jó régen, hanem egy egyszer? pszichológiai trükk. Tényleg egyszer?. A cél az, hogy a problémákkal fokozatosan szembesítsük az alanyt, mert a valós helyzetet egyszerre, egyben nem lenne képes befogadni, elfogadni. Ha az elején Severinre dühös, de a szimpátia miatt ebb?l nincs gond, a keményebb fellépés ellen tagad, de amikor már felméri mekkora a baj és [i:rzsez5xa]miért,[/i:rzsez5xa] akkor az elfogadás már a nagyobb helyzetre vonatkozik. Ön pedig mágus. Pontosan tudja, hogy a háttérzaj er?síti a mágiát, pontosan tudja, hogy bármely új szellem és lény típus megjelenése arra utal, hogy adott jelleg? mágia a környéken er?sebb, és ez sorban vonzza az egyre er?sebb és er?sebb lényeket.

- Legbelül már azt is tudja, hogy az anyós nem a viktoriánus horror történetek irtózatosan cool banyája, hanem egy olyan mágikus veszélyforrás aki gondolkodás nélkül csinálna egy új Chicago-t. Ön is kutat, tud az itteni átjárókról, kapukról, a háttérzaj jellegér?l, a fenyegetésekr?l, és pontosan tudja, hogy nagy a baj. Pontosan tudja azt is, hogy a Wilbeforce család a kereszténységet akkor kezdte el szorgalmazni, amikor a legsötétebb sátáni feketemágiát kellett leplezni. És azt a helyzetet ami már nem cool. Amihez képest, ami egy bizonyos koncerten történt ártatlan tréfa csupán. Pedig az is elég volt ahhoz, hogy tönkretegye jópár ember életét. És bizony az ilyen dolgokból sokan tanulták meg azt, hogy mi a cool és mi a nem cool. Szerintem a történet Severin barátomat is formálta. Addig is fel akart n?ni, de addig mert Ön mellett várni, de ahogy a fiatalon felvállalt felel?tlenség, veszély egyre jobban taszította, úgy a h?ségnél is fontosabbá vállt a váltás. Persze flörtöl. De h?séges. nem azért hagy ott valakit, mert más elcsábította. Hanem mert váltani kell, mert a másik visszahúzza. És megértette, hogy azok az ártatlan bulik a pár halottal miért voltak rettentesen rosszak. Na vajon, miért akar elkerülni egy ezerszer rosszabbat? És tudja miért ? a legjobb professzor? Mert ? is volt az a diák aki azt hitte az akarata elég ahhoz, hogy megváltoztassa a világot, rá ezek a veszélyek nem vonatkoznak, cool dolog punknak lenni, cool dolgok a gótok, cool dolog sokminden. De tanult bel?le. És ezért tudja hitelesen elmondani, miért nem cool dolog a fiatalkori felel?tlenség, miért nem fér bele sem sok gót ötlet, sem a spirict pact.

- A kérdés az, hogy ennyi id? után ön is el tudja-e ezt fogadni, fel tud-e n?ni. Ha igen, akkor azt hiszem, a legnagyobb keménységet is megköszöni, mert belátja hova vezetne az eddigi út. Ha nem, akkor lehet, hogy most megússza, ismét megúszik egy sokadik ügyet, de nem számíthat rá, hogy mindig meg fogja úszni. És magával ránthatja a lányát is. Én az ön helyében, nem csak Millicent kapcsán gondolkodnék el a tanuláson, hanem bizony be is iratkoznék egy taumaturgia kurzusra. Severinhez. És megtanulnám azt, amit ? már évtizedekkel ezel?tt megtanult.

- Mosolyoghatnék szépen. Elhiheti. A legjobbtól tanultam, még scope mögül is mosolyogni. Nem addig amíg nem l?ttem. Hanem addig amíg meg nem gy?z?dtem a találat hatásáról. Látott már egy csinos, törékeny lányt a nagykaliber? recoilless rifle mögül, mell?l mosolyogni? Az ártatlan mosolyt, a .50 BMG vagy nagyobb kaliber? fegyver cs?torkolatával párban? És ugyanezt egy 0.25 MOA pontosságú, 40mmes gránátokat egy mérföldr?l célba juttatni képes fegyverrel? Látta milyen az amikor az ártatlan mosoly akkor vált át elégedett mosolyra, amikor a jól beállított gyújtóval felszerelt lövedék az ellenfélen belül robban fel? Mosolyoghatnék én szépen. De akkor ön azt mondaná az ajánlatra, hogy túl jó, hogy igaz legyen. És túl jó is lenne. Nos ezért kell a problémával és a fenyegetésekkel kapcsolatban ?szintének lennem. Ugye megért engem? És igen, így a tehetetlen és pusztító düh helyett van egy kis ereje a megoldásra is figyelnie. Hiszen nem a valós baj hozta el a pusztító dühöt. Nem. Inkább Severinre volt kicsit dühös a tréfa miatt. Nem a valós bajt akarta tagadni, csak az egyik kimenetelhez vezet? út egy lépcs?jét. Így a valós baj kapcsán már a megoldásokra figyelhet, és ezzel ön is jobban jár.

~~~~~

- Nem mindig ilyet eszünk, de ilyen csomagból is sokféle van. Igazából általában nem kezdeném el magyarázni ezt, hiszen ez most inkább az én dolgom. Pláne nem akkor, ha éppen nagyon nincs id?d, de aztán eszembe jutott, ha nyomozós játékot tervezünk... Ahol sok-sok részlet kicsit más lehet, mint aminek látszik, sok-sok apró különbségre lehet odafigyelni. És nem csak az MRE kapcsán. Így viszont a kaja közben sokmindent elmesélhetek neked. Használjuk ki hát az id?t, kössük össze a kellemeset a hasznossal.

- Miért is fontos ez? Indulj ki Shirley kisasszonyból. Miért is fizettek neked olyan keveset? Ha ?szinte akarnék lenni, két okot jegyeznék meg. Az egyik az, mert ennyiért is elvállaltad, ?k meg önz?k. De ez önmagában nem igaz, mert pontosan tudod, ha többet kérsz mást hívnak. Miért hívnak mást? Mert ?ket nem érdeklik a részletek. ?k annyira "lényegre tör?k", hogy ha az illúzión lyuk van meg t?gy, akkor nekik az tökéletesen elég. ?k csak egyet villantottak azzal, hogy téged hívtak, de utána rögtön sértegettek is, mert úgy gondolták az ? pénzük többet ér mint a te tehetséged. Pedig ebben te vagy a legjobb. De ez számukra csak annyit jelent, hogy ?k az elhívásoddal, lenézéseddel föléd akarták pozicionálni magukat. Pedig mindegyikük üres máz. És a valós helyzet az, ha a seregbe lenne mindenki, akkor te tiszt lennél. ?k meg egy kemény troll ?rmester felügyelete mellett sikálnák a vécét. Tudom, testhezálló feladat, úgyis kicsit sokat vonultak már el oda, iskolás korukban is.

- Mi miért hívunk téged? Jó kérdés. Ha ?szinte akarok lenni, akkor az a cél, hogy a házunkban azok jöjjenek össze akik a legjobbak akarnak lenni. Segítsünk egymásnak. Ez az egy alakulat, egy csapat, egy család irány a seregre jellemz?, de ezért itt nagyon különböz? emberek is segítik egymást. Nem az ész nélküli parancsolgatás, keménykedés, vérszag a fontos, hanem az összetartás. És bizony ezért természetes is, hogy annyit fizetünk, hogy meg is tudj élni, és te is fejl?dni tudj. De van egy másik ok. Ide nem elég a lyuk meg a t?gy. Olyan zenészek is jönnek akik már sokszor voltak slágerlisták elején. Itt kell a tudásod. És ez a tudás így [i:rzsez5xa]többet ér.[/i:rzsez5xa]

- Többet ér, de nehezebb is a feladat. Részben a rohammunka miatt. De hazudnék, ha a rohammunkát mondanám f? nehézségnek. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy a rohammunka is szempont volt akkor amikor úgy döntöttünk, hogy elhívunk téged. Tudod a bulit meg lehetett volna szervezni rohadt egyszer?en is. Nem hiszed?

- Mind az FBI, mind az NCIS, mind az AFOSI, mind a Lone Star, mind a Knight-Errant akadémiája számos nyomozós történethez, szituációs gyakorlathoz készített el bármikor, akár buli, akár csapatépítés keretében felhasználható szimulációt. És ezek a szervezetek mind partnereink, az ottani technikával rutin feladat a buli. [i:rzsez5xa]Rutin feladat ezt a parancstól számított 60 percen belül megszervezni[/i:rzsez5xa]. Ekkora már odaér a felszerelés, amit a csapatok újabb 60 perc alatt teljesen el?készítenek. Viszont, ha azt szeretnénk, hogy te legyél a legjobb, hogy a megacégek is versengjenek azért, kinek az exkluzív céges buliját tartod te, akár 100 milliós nagyságrend? költségvetéssel, akkor ott sajnos lesz olyan, hogy 30 perc a szintid?.

- Nem azért, mert bunkók. Hanem mert, ahogy egyre jobbá válsz, egyre több megrendelést kapsz, és egyre többet ér az id?d, egyre többe kerül az id?d. ?k azt fogják mondani, hogy a legújabb termékük exkluzív bemutatójának költségvetésébe belefér 1 órányi óradíjad. Abból 30 perc a show fénypontja, 30 perc a felkészülésed. Mert 2 órádat már túl drága lenne kifizetni. Mivel a mostani buli kapcsán [i:rzsez5xa]nem rajtad múlik [/i:rzsez5xa]kit tudunk elérni, kit tudunk toborozni, és magad miatt akarsz jót csinálni, ezért ez a sz?k határid? lehet?ség a fejl?désre. Ami azért fontos, mert mi mind hiszünk benned, hiszünk benned, mert ide tartozol, és mert azért tartozol ide, mert te vagy a legjobb.

- De van 3 dolog amit a rövid határid?nél is sokkal nehezebb megszokni.

- Az egyik a költségvetés és pozíció kérdése. Az emberek azt hiszik, hogy a nagyobb költségvetéshez 3 perc alkalmazkodni. Hogy a melós rutinjukkal azonnal jó f?nökök lennének.

- Nos nem. Nagyon nem. Még annyira sem. Tudod miért? Gondold végig. Mágus vagy. Minden varázslat kifáraszt. Minél kevesebbet kell varázsolni, minél kevesebb helyre, kevesebb id?ben kell odafigyelned, annál jobban, annál er?sebb varázslattal tudsz dolgozni ott, ahol ez igazán, de igazán számít. Ha viszont mindenki teszi a dolgát, mert te mindenkib?l és mindenb?l a legjobbat hozod ki, akkor te els?sorban arra figyelsz oda, ahol kell a tudásod, valamint arra, hogy mindenki a legjobbat hozza ki saját magából.

- Azt mondod a kaja MRE. Én azt mondom, MREb?l is többféle van. Van amit a gyalogság használ. Van amit a tengerészet. De van olyan is amit a légier? és a NASA. Van amit a katonák esznek. Van amit a sereg rögtönzött sajtótájékoztatóján a VIPk. És ahogy a reklámpszichológus is játszik a zenével, az illatokkal egy plázában, úgy a pszichados a sajtótájékoztatón lév? ételek ízeivel, a benne lév? tápanyagokkal, a kaja id?zítésével is játszik. Ha azt akarjuk, hogy a sajtó majd elaludjon, akkor a tájékoztató el?tt nehezebb ételeket adunk. Ha éber sajtó kell? És a kreativitásukat akarjuk segíteni? Csokoládé, kakaó... Mert ebben is van koffein szer? anyag, ami a mágusoknak sem árt, és a cukor is segít az éberséghez. A pizzák tápanyag és vitamin tartalma is úgy van kialakítva, hogy egészséges legyen, de a szellemi munkát a lehet? legnagyobb mértékben segítse, és segítsen mozgósítani a szervezet tartalékait.

- Biokémia, neurológia, ételekre és illatokra épít? pszichológiai módszerek. Ehhez értek. De a f?zést jobb a gyártósorra bízni. És nem azon múlik, hogy tudok-e f?zni... mondjuk a legjobb mesterek által összerakott f?zés chip birtokában. Hanem azon, hogy ez az optimális munkamegosztás.

- Egy buli kapcsán fontos a látvány, a zene, sokminden. És a te képességeid dönt?ek. De ezek részben a pszichológia szempontjaival, részben a történettel is összefüggenek. Van olyan feladat ami az én pszichológiai tudásomra épít, van amiben Jeff mint kiképz? ?rmester és veterán szerepjátékos a jó. Nagy költségvetésnél, nagy csapatnál építeni kell a társakra, és a beosztottakra is.

- A másik ami nehezebb szempont, az a nyomozók. Egy nyomozótól azt várjuk el, hogy éles legyen a szeme, és azt is kiszúrja amit más nem. Ezért is fontosak a te illúzióid. Eleinte a f? elvárás az, hogy beleszokj. Nem várjuk el, hogy Aika kurzusát felvedd. Még akkor sem, ha a részletek megfigyelése kapcsán sok dolog hasznos lehetne neked, és kés?bb a m?soraid kapcsán tudd használni. Nem várjuk el, hogy Agatha Christie vagy Lovecraft rajongó legyél. És lesz sok SciFi estünk. De annak örülnénk, ha kiszúrnád amit elrontunk, és kijavítanád, hogy még tökéletesebb legyen az illúzió. Akár él?ben, akár a mátrixban. A mostani feladat kevés téttel bír, a gyakorlásról is szó van. Nem kell attól tartani, hogy az els? ügy kapcsán garanciális panasz lesz.

- A harmadik ami nehezebb szempont... A specifikációk. Most a bulira sokmindent kitaláltunk. De id?vel kevesebb dolgot kapsz készen, többet múlik majd az ötleteiden. De míg a Shirley félék megmondják, hogy orgiát szereznek, mi inkább azt fogjuk megmondani milyen hatást szeretnénk elérni, és mit mond a pszichológiai tudásunk a hogyanról. A többi részletet viszont szabadabban találhatod majd ki mint bármikor. Viszont szerintem, ha leraktam volna eléd profilokat, hogy milyen csoportoknál milyen hatást akarunk elérni, milyen módszerekkel, milyen jutalmazással, és a fele egy jókora kupac szakszöveg lett volna, akkor mérgesebb lettél volna mint a mostani bulinál. És akkor jóval nagyobb lenne rajtad a felel?sség. Id?vel az elv az lesz, hogy azt tedd amiben jó vagy, de abban a tiéd lesz az utolsó szó. Oké?

- És a parancsok kapcsán. Akár maradsz civil tanácsadó, akár tiszt leszel: A jó tiszt tudja, hogy ordítani nem neki kell. A kopaszok leordítása, a hangos parancsolgatás az ?rmesterek feladata. Szóval, ha nem hirtelen kell pár önként jelentkez? cipelni, akkor hagyd, hogy az ?rmester adja ki a parancsot.

More
12 years 9 months ago #4603 by Nyarlathotep
-"Természetesen akit nem ismerünk, azaz aki nem fordult meg nálunk legalább ötször úgy, hogy semmi galibát nem okozott, az credstickkel fog fizetni. A férjem szerint jobb ha mindenki jól alszik egy ilyen üzlet után, mintha nekünk a rend?rök vagy ügyvéd vagy bármi után kell szaladgálnunk, a "kedves vev?nek" meg a törvény el?l kell bujkálnia. Ez a rendszer egyébként az Enlai teaboltban is így van. Szerintem onnan lett átemelve. De ha valaki mondjuk diák és olyasmit vesz, amire bármelyik diáknak szüksége lehet, akkor egyértelm?, hogy nem szalasztjuk el credstickért. Kivéve ha eleve azzal jön be. De akkor is , bizonyos dolgokat bizonyos embereknek még úgy sem adunk el. De err?l Blythe mamát kellene megkérdeznie. ? alapította a boltot, ? írta a szabályzatot, amit a hagyománytisztelet és a szül?k iránti tisztelet nevében a férjem nem változtatott meg."

-"Pontosan nem tudom, hogy miféle szellem. Velem azok nagyon ellenségesek. Semmit nem hajlandóak megosztani velem és megkötnöm sem sikerült ?ket. Egyszer?en nem engedelmeskednek. Valószín?leg bizonyos spirituális kapcsolat és bizonyos olyan rituálék kellenek hozzá, amelyeket én nem kultiválok. Err?l szerintem azt a pap ismer?süket kellene megkérdezniük, vagy egy rabbit, mert ha jól vettem ki nagy rész héberül van. Az énoki nyelven lév?ket értem, de azzal a tört rituáléval sem tudok mit kezdeni."

-"Ezek mögé a parancsok mögé amiket kilátásba helyezett azért sejtek én is valamit, ami nem valószín?, hogy egyezik azzal, amit mondott, de nem tudok mit tenni az ügyben. Sajnos itt maga nyert, ahogy hazai pályán gyanítom fordított volna a helyzet. Severinnel kapcsolatban meg igen, tudom, fogjam be, különben lelövet, mint egy kutyát. Lehet hogy aljas és alávaló és semmirekell? gót vagyok, de a sorok között tudok olvasni. Mellesleg az a beszélgetés nem magára tartozott, személyes kérdés volt, sugdolózni viszont nem fogok."

-"Bármit is határoznak, menekülnöm fölösleges, úgyis levadásznak, akárhol vagyok. Ha meg akarnak ezzel úgy bélyegezni, hogy azt sem tudom, hogy igazak-e ezek a dolgok, akkor nyugodtan. Amit meg követelnek... Ugyanennyit tehetek. Ha azt akarják, hogy a lányom úgy ugráljon, ahogy maguk fütyülnek, akkor ezt közöljék vele személyesen. Feln?tt n?."

-"Ezek után Herr Keisinger, nem nagyon szeretném, ha bárhol is kereszteznék egymást az útjaink. Látom, hogy a "jó szándék" hová vezet. Meglehet naiv voltam, igen. Voltak bizonyos elképzeléseim a nemességr?l, de ebben az esetben ezek nem voltak igazak, vagy csak nem ildomos az igazságukat beismerni. Akármelyik is legyen az igaz, szépen belesétáltam. Kipipálhatja."

-"Most elmehetek vagy lecsukat?" fordul feléd. Ebb?l körülbelül annyi t?nik föl, hogy úgy rohantad le, hogy ötlete nem volt arról, hogy mi megy a háttérben. Gyakorlatilag most kapkodva próbál védekezni ellened, az viszont kétszer sem biztos, hogy ezért nem veszi el? a férjét, amikor hazaér. Keisinger professzor viszont nem szövetségest hanem ellenséget szerzett. Gyakorlatilag azt az egyet akit meg tudott volna tartani most maga ellen fordította ezzel a man?verrel. Bármire is akarod "megtanítani" a hölgyet, attól még úgy véli, hogy a kett?jük közötti személyesebb viszonyt használta ki a professzor. A baj az, hogy ez nem csak vélt dolog. Er?b?l viszont már most el?nyben vagytok, már csak azért is, mert az egész családból Millicent és Timmy amerikai. A többiek bizony tengerentúli kuzinok [brittek].

~~~

-"Jó, jó, te ismered, hogy mib?l van. Nem vagyok se vegyész, se szakács, se gyártástechnikus, se katona."

-"Figyelj, most készen kaptam egy csomó mindent, így azzal kell dolgozzak, amim van. Nem tudom, hogy mit hagytatok fehéren és mi az, amit nekem kell kitöltenem. Ezt például minél el?bb látni szeretném. Most egy csomó dolgot átnéztem ezzel kapcsolatban. Viszont ha nem volna semmi amib?l kiinduljak akkor nagy baj volna a dologból. Viszont tudós se vagyok, így olyan precizitást amit ti elvártok nem tudok nyújtani.- Nálam inkább ösztönb?l, érzésre megy a dolog. Tudod mit? Hagyjuk is a kaját. Már most annyi kérdés merült föl bennem, hogy egy percig se tudnék egy helyben megülni. Majd eszem kés?bb. Nem hiszem, hogy pont most halnék éhen."

Csapat riadó!

More
12 years 9 months ago #4604 by TheElf
- A lecsukatásnál vannak egyszer?bb megoldások is. Említsek egyet? Aggravated felony esetén például több családtagja esetén azonnal kötelez? lehet a kitoloncolás. Tudja, ez a "párszor tiszta volt, így nem ellen?rizzük" szerencsére nem jellemz? mondjuk a repül?terekre, ahol komolyan veszik a szabályokat, és az ön kedves anyósát nem engedik repül?re szállni. Hiszen az emberek státusza változhat, és a törvény szerint nem az anyós hagyományos szabályai dönt?ek. De szerintem már érti ezt. Ha úgy látjuk ön nem volt b?nrészes, és a család fiatalabb tagjaira vigyáz, akkor érzésem szerint lehet a család egyes tagjai között különbséget tennem. Meglátjuk mit tesz még. És elhiszem, hogy ezek az emberek a családja, de olykor nem árt felismerni azt, mikor nincs valami rendben a családdal. A saját lánya érdekében is fontos ez, és olykor fontos a független vélemény. A lányával pedig majd beszélünk. Addig viszlát.

Ha elment akkor Severinre nézek:

- Azt hiszem, a szívére vette, hogy a rossz hírt úgy kapta meg, hogy ahhoz a személyes kapcsolatotok említése társul, de ennek a hírnek szerintem Mina is örülni fog. Viszont nem sokat tudtam arról miért, és hogyan is hívtad el, csak azt tudtam, tudassuk vele, hogy milyen és mekkora bajban van. Amikor mégis kedves igyekeztél lenni, az nekem egy kicsit "jó zsaru, rossz zsaru" kérdésnek t?nt els?re. Persze valószín?leg a célt így is elértük. Így pedig b?ven megvan az esélye annak, hogy maradhat az általad várt ellenség, de ha mégis inkább keményebb fellépést szeretnél, az is menni fog. Viszont nem vagyok benne biztos, hogy ez a többi általad említett családot milyen módon tarthatná távol. Vagy az említett családok és a banya családja között olyan nagy az ellentét, hogy ezer mérföldre elkerülik egymást?

Ezen viszont komolyan gondolkodom, mert ez nem annyira egyszer? kérdés. Nagyon nem egyszer? kérdés.

~~~~~~~

- Sokszor a megérzés a fontos, hiszen a tudatalatti az több mindent vesz észre, mint a tudatos érzékelés. Így pedig sok mindent te fogsz kiszúrni. Meg aztán több szem többet lát. De igazából egy kicsit mást mondanék, ha nem haragszol meg a megjegyzésért. Tudós, nyomozó van még egy csomó a csapatban, és megannyi apróságot átnéztek, teszteltek. De te [i:15ndi01x]más szemmel nézed[/i:15ndi01x], és a hangulatra is figyelsz és érzékenyebb is vagy sokunknál. Ez az egyik ami fontos. De nem csak ez. Számos olyan szimuláció van, amit nyomozó szemmel jóra, vagy akár "közel tökéletesre" csiszoltak. Ha ezekre építkezünk sem maradunk szégyenben, az jó. De bármit javítasz a szimulációhoz képest a részleteken, hangulaton, vagy bármely más kisebb vagy nagyobb dolgon, egy dologban biztos lehetsz. Ezt a min?ségi különbséget sokan vehetik észre, és azt fogják mondani, ez a megoldás mennyivel szebb, jobb attól, hogy te benne voltál. Az eredmény, sokszor csak azon a kis pluszon múlik amit viszonylag kényelmesen teszel bele a legvégén.

- És direkt olyan ételt választottam, amit munka közben is kényelmesem meg lehet enni. Ami nem zavar még a munkában sem. Tudod... remélem nem leszek bunkó, de olykor nem azért fontos az ilyen étel, mert az ember éhes. Hanem mert tudom, hogy te m?vészként érzékenyebb vagy. És nem árt, ha [i:15ndi01x]mindig[/i:15ndi01x] tudod, hogy mi itt állunk melletted. Nem arról van szó, hogy pénzen vehetünk valamit, és te eladnád magad, hanem egy csapatot alkotunk. És lehet, hogy egy darabig sokunk idegen vagy akár félelmetes is lehet, de ett?l függetlenül [i:15ndi01x]fontos az összetartás. Fontos az összetartás a legjobbak között.[/i:15ndi01x] És bár nem szeretek hallgatózni, de ha valami megüti a fülem, és tudom azt, hogy téged eddig bántott valami, akkor kutya kötelességem megmutatni azt, hogy mi tör?dünk veled.

- És ezzel, a kaja kicsit a munka része is, nem id?pazarlás. A te szemszögedb?l sem. Hiszen azt mondjuk, hogy mi igyekszünk a legjobbak lenni, maximalisták vagyunk, olykor versengünk is, de csapatot alkotunk, tör?dünk egymással. Ez a ház lényege. Nem az izomszag, az egyenruha, a katonásdi, hanem [i:15ndi01x]ez [/i:15ndi01x]a hangulat. Ez a furcsa kis kett?sség. Azzal, hogy megérzed ahogy veled is tör?dünk, és te is nekünk hozod a legjobbat, érzed azt a pici hangulati pluszt amit hangsúlyozni szeretnénk, és azt a pluszt amit te tudsz hozzátenni a katonai precizitással megtervezett szimulációhoz. Érzékeny vagy. Amit el akarsz mondani azt el?bb be szoktad fogadni. Ehhez pedig nem árt hagyni, hogy vigyázzunk rád, hogy amiben lehet segítsünk neked. Okés?

Time to create page: 0.785 seconds

Útvonal

Aktuális gondolatok

Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?

Bejelentkezés

Kereső

Cookie kezelés

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.